MageWarsinnehåll-front

Mage Knight, Mage Tower, Mage …. Wars!

Spel som inleds med brädspelsvärldens nya favoritord Mage står onekligen som spön i backen just nu. Magen har ju tidigare fått stå och huttra lite i skuggan av Wizards och Warlocks, men verkar nu äntligen få blomma ut.
Och som de gör det! Mage Knight: The Board Game var en äventyrsspelares våta dröm och det kommande Mage Wars verkar bli något i hästväg! Som ett stotligt kärleksbarn mellan Summoner Wars och Magic: The Gathering ungefär.
 
Konceptet magiker som tampas mot varandra och slungar besvärjelser med allvarlig blick känns kanske inte sådär supernytt och fräscht, men Mage Wars verkar göra allting rätt. Olika karaktärer, tärningsstrider, mängder av kort med händiga besvärjelser som du sätter ihop en egen lek av och, absolut bäst av allt, förvarar i en snitsig och robust spell book! Människors inre Harry Potter ska inte underskattas!
Att Tom Vasel dessutom öser tunnor med superlativ över spelet här gör det knappast värre…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lämna ett svar

sv_SE
Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro