hejhej1

Hej, jag heter Emil

Jag kommer skriva lite saker här – en gång i veckan eller så. Ambitionen är någon gång under torsdagen. Jag kan vänta medan du uppdaterar din kalender. … En helt vanlig torsdag, as imagined by Googles bildsök Klar? Okej, såhärva: Tobias har varit god nog att ge mig det här utrymmet [...]

Jag kommer skriva lite saker här – en gång i veckan eller så. Ambitionen är någon gång under torsdagen. Jag kan vänta medan du uppdaterar din kalender.

enheltvanligtorsdag
En helt vanlig torsdag, as imagined by Googles bildsök
Klar?
Okej, såhärva: Tobias har varit god nog att ge mig det här utrymmet att använda till att skriva vad jag vill (inom anständighetens gränser). Han sa att jag får tycka mycket, and tycka I shall. Inte i form av recensioner. Recensioner finns det gott om. Jag är en speciell unik snöflinga och tänker absolut inte skriva recensioner. Eller jag ska vara tydlig: ibland kommer jag att testa spel, och jag kommer skriva om dem. Och ibland kommer jag till och med rekommendera dem. Men jag kommer inte recensera dem.
Jag = *
Det där ser inte rätt ut.
SNÖFLINGA!
Förvirrande? Vadå förvirrande?
Jajajaja, jag ska genast läsa högt mellan raderna åt dig. Jag kommer skriva om vad som händer när man spelar spel. Inte nödvändigtvis ett specifikt spel med en titel och små plastfigurer eller träkuber, utan ett spel man tycker om. Eller när man inte får spela. När de där underbara små komponenterna som bara väntar på att få flyttas runt och ställa till oreda aldrig får det för att du gjorde misstaget att köpa Ticket to Ride och nu är varje speltillfälle bara en färgglad SJ-resa istället för ett galaktiskt krig. Jag tänker skriva om svårigheterna att få till stående spelkvällar när ens vänner träffar en ny partner eller skaffar barn eller har tvättid då. Om planerandet, ångesten och mutorna när man försöker få ett spel som handlar om att stå i kö till spelbordet. Om fyrtiosidiga regelböcker och om att spendera fredagskvällen med att packa upp nya spel, slå ut alla komponenter och låta dem regna ner över huvudet.
Jag tänker skriva lite om livet, och när det ställer till det för en.
Hoppas vi ses.
/*

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 svar

Lämna ett svar

sv_SE
Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro