tableflip

Jag är fan ändå bäst!

Det är som sagt något speciellt med Game of Thrones le brädspel. Jag spelade det återigen större delen av dagen igår och efter sex timmar av medspelare som förhandlade såhär: gjorde såna här förtäckta hot gjorde såna här anfall mot mina fiender svarade såhär på mina diplomatiska lösningar och i […]

Det är som sagt något speciellt med Game of Thrones le brädspel. Jag spelade det återigen större delen av dagen igår och efter sex timmar av medspelare som förhandlade såhär:

gjorde såna här förtäckta hot

gjorde såna här anfall mot mina fiender

svarade såhär på mina diplomatiska lösningar

och i största allmänhet bara betedde sig såhär

Och såhär

Och såhär

Var det skönt att bara göra en Emil Forsén och vinna den MORALISKA SEGERN SÅ JÄVLA HÅRT!
What has won may never lose.
/*
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lämna ett svar

sv_SE
Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro